diensten voor industrie

Distributiecentra, productiehallen, retailparken, KMO-units,… Geen oppervlakte is te omvangrijk voor onze dakwerkers. Wij isoleren en dichten alle mogelijke industriële platte daken, steeldeck of andere. De volledige dakdichting met PVC, TPO, roofing of EPDM gebeurt in eigen beheer, zodat we de absolute controle behouden op de eindkwaliteit van het opgeleverde werk. Vooral de detaillering krijgt de nodige aandacht met het oog op waterdichte aansluitingen.

offerte aanvragen

Aanleg van industriële platte daken

Dankzij de schaalgrootte van Polydak met tien werfleiders en verschillende teams van gespecialiseerde dakwerkers, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Elk industrieel plat dak - hoe groot ook – isoleren we én werken we vervolgens vakkundig af met het juiste dichtingsmembraan: PVC, TPO, EPDM of roofing.

offerte aanvragen

Elke stap van het project wordt gecoördineerd door dezelfde projectleider. Deze staat zowel in voor het maken van alle afspraken met de opdrachtgever, het plaatsbezoek voor de werfvoorbereiding als voor het aansturen van onze dakwerkers.

Correcte offerte na technische analyse

Onze offertes zijn steeds gebaseerd op een uitgebreide technische analyse. Bij nieuwbouwprojecten gebeurt dit op basis van de ontwerpplannen en het lastenboek. Onze offertes staan garant voor een sterke prijs/kwaliteitsverhouding. Dankzij onze grote aankoopvolumes én de snelle realisatie dankzij de zeer uitgebreide werfvoorbereiding, mogen onze klanten rekenen op gunstige prijsvoorwaarden.

Plaatsbezoek en voorbereiding

Vooraleer we starten met de plaatsing van een nieuw industrieel plat dak, brengt onze werfleider een plaatsbezoek. Daarbij voert hij gedetailleerde opmetingen uit én bekijkt hij het praktische verloop van de werken. Vervolgens wordt alle materialen op maat voorgesneden in ons werkatelier. Op die manier sluiten we improvisatie op de werf volledig uit.

Snelle en vlekkeloze realisatie

Dankzij de grondige voorbereiding zijn wij gekend voor onze snelle en vlekkeloze realisatie. Afhankelijk van het geselecteerde dichtingsmembraan sturen wij de juiste gespecialiseerde teams. Wij besteden zeer veel aandacht aan een hoge afwerkingsgraad van de naden en detailaansluitingen.