diensten voor industrie

Distributiecentra, productiehallen, retailparken, KMO-units,… Geen oppervlakte is te omvangrijk voor onze dakwerkers. Wij isoleren en dichten alle mogelijke industriële platte daken, steeldeck of andere. De volledige dakdichting met PVC, TPO, roofing of EPDM gebeurt in eigen beheer, zodat we de absolute controle behouden op de eindkwaliteit van het opgeleverde werk. Vooral de detaillering krijgt de nodige aandacht met het oog op waterdichte aansluitingen.

offerte aanvragen

Maak gebruik van onze expertise omtrent platte daken

Wil je zicht krijgen op de technische toestand van je plat dak en de verdere verwachte levensduur? Vertrouw op onze expertise en schakel ons in voor een dakstudie.

offerte aanvragen

Heb je een industrieel gebouw gekocht of ben je van plan om een aankoop uit te voeren? Of wil je gewoon meer weten over de technische situatie van je plat dak? Laat dan een grondige dakstudie uitvoeren door Polydak. Onze experts komen ter plaatse voor een analyse van de dakopbouw, de isolatie en de dakdichting.

Verwachte levensduur en aandachtspunten

Je ontvangt een helder verslag met een duidelijke situatieschets omtrent de huidige toestand, de verwachte levensduur en aandachtspunten voor de toekomst.

Indien gewenst bezorgen we je al meteen een budgettering voor eventuele aangewezen werken, zoals eventuele herstellingen, aanpassingen of een volledige vernieuwing.