diensten voor industrie

Distributiecentra, productiehallen, retailparken, KMO-units,… Geen oppervlakte is te omvangrijk voor onze dakwerkers. Wij isoleren en dichten alle mogelijke industriële platte daken, steeldeck of andere. De volledige dakdichting met PVC, TPO, roofing of EPDM gebeurt in eigen beheer, zodat we de absolute controle behouden op de eindkwaliteit van het opgeleverde werk. Vooral de detaillering krijgt de nodige aandacht met het oog op waterdichte aansluitingen.

offerte aanvragen

Op ons kan je altijd rekenen

Polydak heeft dagelijks drie teams op de baan die zich voltijds concentreren op onderhoud en service van platte daken. Een lek, verstopping of stormschade? Je mag in elke situatie rekenen op een snelle interventie en een vakkundige oplossing. Onze servicedienst is ook beschikbaar voor daken die door collega’s zijn gemaakt.

offerte aanvragen

Wij houden je dak in topconditie

Sluit een onderhoudscontract af én wij houden je dak in topconditie. Volgens de afgesproken frequentie voeren we een grondige dakinspectie uit en reinigen we proactief dakgoten, afvoeren,…. Wanneer nodig voeren we meteen de aangewezen herstellingen uit.