diensten voor industrie

Distributiecentra, productiehallen, retailparken, KMO-units,… Geen oppervlakte is te omvangrijk voor onze dakwerkers. Wij isoleren en dichten alle mogelijke industriële platte daken, steeldeck of andere. De volledige dakdichting met PVC, TPO, roofing of EPDM gebeurt in eigen beheer, zodat we de absolute controle behouden op de eindkwaliteit van het opgeleverde werk. Vooral de detaillering krijgt de nodige aandacht met het oog op waterdichte aansluitingen.

offerte aanvragen

Totaalservice voor de renovatie van industriële platte daken

Is je industrieel plat dak aan vervanging of renovatie toe? Na een plaatsbezoek werkt Polydak een compleet technisch voorstel uit. Je krijgt daarbij helder advies over de aangewezen dakdichting: PVC, TPO, EPDM of roofing.

offerte aanvragen

Bij een volledige vervanging van een industrieel plat dak, vernieuwen we ook de volledige dakopbouw. Indien vereist breken we de bestaande dakconstructie af én vervangen we alles.

We zorgen bij een complete dakrenovatie ook voor een nieuw steeldeck, lichtstraten, dakafvoeren, randbeveiliging,… Kortom, je geniet van een totaalservice.

Eén projectleider voor de volledige dakrenovatie

Het volledige renovatieproject wordt vanaf het eerste plaatsbezoek tot en met de oplevering van het vernieuwd plat dak opgevolgd door dezelfde projectleider. Hij is jouw rechtstreeks aanspreekpunt, staat in voor de werkvoorbereiding én stuurt onze dakwerkers aan.

Timing is heilig

Zeker bij de renovatie van een industrieel plat dak hechten we alle belang aan het respecteren van de afgesproken timing. Wanneer nodig schakelen we een tandje bij en verhogen we voor jouw renovatieproject het aantal teams van eigen dakspecialisten.