Distributie van PVC-dakdichting en PIR-isolatieplaten

Dankzij onze eigen stockagemogelijkheden en grote aankoopvolumes kopen wij onze dakdichtings- en isolatiematerialen rechtstreeks bij de fabrikanten aan tegen uiterst gunstige voorwaarden. Naast het gebruik voor onze eigen projecten verdelen wij deze materialen naar de professionele markt. Wij specialiseren ons daarbij in PVC-folies voor dakdichting van het merk FATRA en PIR-isolatieplaten. Je mag rekenen op korte leveringstijden, rechtstreeks op de werf of elke gewenste locatie.

www.isolatiestock.be

Dakdichtingsmembraan PVC

Wij zijn in België de exclusieve verdeler van de PVC dakdichting van FATRA, een Tsjechisch kwaliteitsmerk waarmee we al vele jaren vertrouwd zijn én zelf ook onze projecten uitvoeren. FATRA beschikt over een ATG-attest.

Wij leveren deze PVC-folies in alle diktes, voor alle toepassingen (daken, vijvers,…) en bevestigingsmethodes (ballast, mechanisch bevestigd,…).

PIR isolatieplaten

Wij verdelen PIR-isolatieplaten van het merk Kingspan. Deze platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes.

Binnen het gamma van Kingspan vind je gegarandeerd een oplossing voor elke vorm van isolatie: vloerisolatie, isolatie van platte daken, spouwisolatie,….