Toonaangevend in platte daken

Polydak groeide de afgelopen veertig jaar uit tot één van de toonaangevende specialisten voor platte daken. Sinds enkele jaren staat zoon Roeland Schuurmans aan het roer. Hij zet het levenswerk van vader Jaak Schuurmans verder met dezelfde drive voor klantenservice en technisch vakmanschap. Polydak behoort tot de absolute pioniers wat betreft het gebruik van PVC voor de dichting van platte daken. Nog steeds blijft deze veelzijdige en duurzame kunststof bijzonder populair.

offerte aanvragen

Actief in Limburg, Antwerpen, Vlaams- en Waals-Brabant en Luik

Dankzij onze tien projectleiders die elke opdracht van begin tot einde in goede banen leiden, beschikken wij over talrijke ploegen van drie tot vier medewerkers die we dagelijks perfect voorbereid uitzenden over de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams- en Waals-Brabant en Luik. Onze projectleiders vormen het rechtstreeks aanspreekpunt vanaf de eerste kennismaking tot en met de finale oplevering.

images/20220408-093759.jpg

Grote én kleine daken

Een klein plat dak op een veranda of een dakoppervlakte van meer dan 25.000m² op een logistieke hal in de Antwerpse haven? Elk project is welkom bij Polydak, iedere klant mag rekenen op dezelfde toewijding. Een te kleine of te grote opdracht bestaat voor ons niet.

Nieuwbouw en renovatie

Een plat dak isoleren en afwerken op een nieuwbouw of een verouderd platdak verwijderen en volledig renoveren, inclusief de dakopbouw. Voor beide opdrachten ben je bij ons aan het juiste adres.

Eerste technische analyse, dan pas offerte

Een succesvolle oplevering begint bij een correcte offerte. Een prijsvoorstel werken we altijd uit na een nauwgezette analyse. Bij nieuwbouw gebeurt dit op basis van het ontwerpplan en het aangeleverde lastenboek. Voor renovatieopdrachten gaan we altijd eerst ter plaatse, pas nadien werken we een technisch voorstel uit met prijsofferte.

images/20180920-polydak-44.jpg

Elke opdracht tot in de puntjes voorbereid

Onze dakwerkers komen nooit onvoorbereid voor de dag. Elke opdracht wordt tot in de puntjes voorbereid in ons werkatelier. Materialen die we vooraf kunnen versnijden, worden op maat naar de werf gebracht. Op die manier staan we garant voor een vlotte en vlekkeloze uitvoering volgens de afgesproken deadline.

Alles onder eigen beheer

Elke opdracht wordt uitgevoerd met eigen vakmensen. Zo hebben we binnen onze uitvoeringsteams zelfs een uitsplitsing voor de specialisten in PVC, TPO en roofing. Elk materiaal vereist zijn eigen plaatsingsmethode. Ook alle transporten gebeuren met eigen vracht- en kraanwagens. Op die manier zijn we van niemand afhankelijk voor het nakomen van onze beloftes.

Deskundig advies voor de juiste materiaalkeuzes

Welk dichtingsmembraan aangewezen is voor jouw plat dak, hangt af van talrijke factoren. Wij stellen onze jarenlange expertise graag ter beschikking voor advies omtrent materialen en andere technische keuzes.

Veiligheid primeert op het dak

Veiligheid is en blijft onze belangrijkste bekommernis. Wij beschikken over een VCA-certificaat en werken binnen onze organisatie dagelijks aan het creëren van een doorleefde veiligheidscultuur.

Oog voor de lange termijn

Met elke partner streven we naar een langetermijnrelatie. Dat geldt allereerst voor onze eigen medewerkers, waarbij we sterk investeren in scholing en opleiding, zowel intern als extern.

Onze klanten mogen na de oplevering van hun nieuw plat dak vertrouwen op een snelle service voor onderhoud en herstellingen. Ook onze leveranciers blijven we uiterst trouw. We kiezen voor kwaliteit aan een correcte prijs.