diensten voor particulieren

Elk plat dak op een woning kunnen we vakkundig afwerken of renoveren. Ook voor onderhoud en herstellingen ben je voor een snelle interventie bij ons aan het juiste adres.

offerte aanvragen

Plat dak op een nieuwbouw

Wij verzorgen de afwerking van alle platte daken op je nieuwbouw. Deze afwerking omvat het plaatsen van PIR-isolatie volgens de afgesproken dikte en het dakdichtingsmembraan. Voor de materiaalkeuze kan je opteren voor PVC, TPO, EPDM of roofing. Wat is aangewezen in jouw situatie? We geven je graag advies op maat. Voor de uitvoering beschikken we over ploegen die zich specialiseren in opdrachten voor particulieren.

offerte aanvragen

Bezorg ons digitaal je ontwerpplannen, eventueel aangevuld met een lastenboek. Op basis van een eigen technische analyse van deze gegevens, werken wij vrijblijvend een compleet prijsvoorstel uit.

Je project wordt van begin tot einde georganiseerd en opgevolgd door dezelfde projectleider. Hij is jouw rechtstreeks aanspreekpunt en is persoonlijk verantwoordelijk voor het opvolgen van alle gemaakte afspraken.

Langere levensduur

Wanneer je kiest voor PVC als dakdichting dan adviseren wij voor particulieren een dichtingsmembraan van 2 of 2,4 mm in plaats van de standaard van 1,5 mm. De beperkte meerkost wordt meer dan gecompenseerd door de verwachte extra levensduur van 10 à 15 jaar.