diensten voor particulieren

Elk plat dak op een woning kunnen we vakkundig afwerken of renoveren. Ook voor onderhoud en herstellingen ben je voor een snelle interventie bij ons aan het juiste adres.

offerte aanvragen

Plat dak renoveren

Heeft je plat dak zijn beste tijd achter de rug? Je platte daken vernieuwen én investeren in bijkomende isolatie (die zichzelf terugbetaalt)? Polydak biedt een totaalservice voor de renovatie van platte daken bij particulieren. Onze dakwerkers staan zowel in voor de afbraak, de heropbouw van de dakconstructie als de verdere dakdichting en afwerking.

offerte aanvragen

Elke renovatie van een plat dak start met een plaatsbezoek door één van onze projectleiders. Bij complexe projecten komen we zelfs met meerdere technische specialisten langs.

Plat dak ter plaatse analyseren

Tijdens dit plaatsbezoek analyseren we de toestand van je plat dak, bekijken we de dakopbouw en bespreken we de beste aanpak voor de renovatie. Dit advies vertalen we in een technisch voorstel met bijhorende prijsofferte.

Dit voorstel omvat ook de aangewezen materiaalkeuze voor het dichtingsmembraan: PVC, TPO, roofing.

In sommige gevallen volstaat het vernieuwen van de dakdichting en het plaatsen van extra isolatie, in andere situaties moeten we de volledige dakopbouw vernieuwen. Bij het plaatsen van bijkomende isolatie voeren we ook de nodige aanpassingen uit aan de dakranden.

Met eigen vakmensen

De renovatie gebeurt met eigen vakmensen, onder coördinatie van de werfleider die ook het plaatsbezoek uitvoerde. Deze persoon is jouw aanspreekpunt voor het volledige project. Hij zorgt ervoor dat alles tot in de kleinste details correct wordt afgewerkt.